Om mig

Jag går under namnet Tokfrjant i geocachingens värld. Jag valde det namnet efter att min bror och jag brukade kalla varandra för tokfrjantar.

Mitt riktiga namn är Emelie och bor i norra delen av Skåne. Är född -88 och bor tillsammans med min sambo och våra tre barn Elias (född -08) och Hampus och Hugo som är födda -10
Jag och min sambo har varit förlovade sedan -06.

Jag kan redan nu berätta att mitt alias innehåller endast mig, jag ingår inte i något team. Min sambo tycker nämligen inte om geocaching, kommer han börja göra det så får han ta och skaffa sig ett eget konto (dels för att jag vill vara själv med mitt konto, och dels för att han inte har varit med där jag loggat).
Men det är inte alltid jag geocachar själv, ibland har jag faktiskt min syster med mig, eller någon annan i syskonskaran. Några av dom har valt att skaffa eget konto, andra vill bara följa med för att ha något att göra. På senare tid har jag även skaffat många geocachevänner som jag är ute på äventyr med! Jag har även skapat ett konto till mina söner som heter Elias08, Hugo-10 och Hampus-10.
Jag fann denna härliga hobby på McDonald’s! Jag, min mamma, syster och mammas vän åkte till Växjö för att shoppa den 15:e juni 2010. Vi valde att äta på McDonald’s och mammas vän hade bestämt träff med sin vän. Väl där började han berätta om ”skatter”, först lyssnade jag ärligt talat inte så mycket, då jag höll på med mobilen (skickade sms..?) men sen fick jag upp både ögon och öron! Ställde lite frågor och tyckte det verkade superkul! Det var HappyStar som berättade om denna värld, tusen tack! 🙂

När jag väl kom hem den dagen så sökte jag lite på det, hittade den officiella hemsidan och blev medlem direkt!
Dagen efter ville jag ut för att hitta min första geocache, jag kände mig redo! Jag hade läst allt jag behövde för att förstå precis vad jag skulle göra!
Den första blev en enkel som tur var (då jag inte ägde någon GPS, utan ritade en karta). En enkel geocache med en enkel hint gjorde att min första blev Osby Kyrka!

Hur går det nu då för mig..? Ja, det får ni ta och läsa i bloggen! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s