11/11/11

11/11/11 firades i Emmaboda, det blev mitt 11:e event och sonens 1:a även min syster var men men hon har inte något konto, än!
Hon har varit med på två event nu men ännu inte skaffat sig ett konto, tjatar alltid på henne så någon gång skaffar hon säkert 😉

Det var Falheim som hade ett 11/11/11-event i Emmaboda och det var mycket trevligt!
Vi var där på kvällen och på väg dit passade vi på att logga fyra län, Skåne (Diabas Earthcache),  Blekinge (Highest point in Blekinge), Kronoberg (Flyttblocket – Wvv.se) och Kalmar där eventet var. Så det blev även två stycken Earthcaches samt nytt län på min karta (Kalmar).
Först blev det en trevlig presentation av Falheim, hur han hamnade i träsket och vilka verktyg han använder.
Sen blev det god fika och en trevlig pratstund med andra, sonen hade en del spring i benen och sprang runt i korridoren. Han fick även marsipanrosen som han snabbt åt upp!

Därefter stannade några för att få lära sig om GSAK medan andra försvann på FTF-jakt då Falheim släppte ett gäng nattcacher.
Vi däremot var lite hungriga och eftersom min syster har diabetes så behövde vi äta något och det fick bli pizza på ett trevlig ställe i Emmaboda.
Vi hann sedan med en utav nattcacherna (Skjutbanan) som släpptes, på väg till den somnade Elias gott i vagnen så sen blev det bara en till (ER-sjön) som jag snabbt kunde springa och logga och sedan fick vi dra oss hemåt igen.

På väg hem såg vi en vacker bolid som flög i himmelen för att sedan  försvinna, härligt grön! Riktigt häftig upplevelse!

Vid Earthcachen i Lönsboda hade Elias det kul med att klättra och titta på alla saker.

Här vid Diabase Earthcache i Lönsboda tillsammans med en utav statyerna.

Vid högsta punkten i Blekinge

Jag och Elias vid en Earthcache i Tingsryd

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s