315 hittade geocache under ett kalenderdygn

Ja, något rekord slog vi inte i lördags men kul hade vi!
Jag, Thompa80 och Mikr bestämde oss för att geocacha i 24h och vi lyckades hitta 315 stycken.
Denna siffra slår inte det svenska rekordet som ligger på 368 men kanske hade vi lyckats slå rekordet om vi inte behövt byta så många loggremsor på vår färd. Vi började med Halmstads powertrail serie E och direkt så var vi glada över att ha tagit med oss 60st nya loggremsor.
Vi insåg också att vi var tvugna att snåla med våra loggremsor, de skulle ju räcka till de andra i serien också. Två påsar fulla med blöta remsor fick vi, och påsarna stank mögel. Mitt handsprit tog slut när vi var färdiga med två av serierna (tur att jag hade med mig våtservetter). Vi torkade såklart även ur alla behållare ordentligt innan vi lade i våra remsor.

Vårt största mål med resan var egentligen bara att kolla hur många vi kunde logga på 24h, andra målet var väl att hinna logga alla powertrails runt Halmstad och vi hann med alla. Vi stressade inte och med tanke på att vi torkade ur nästan vartenda behållare så tycker jag att vi kom upp i ett bra antal! Efter E så tog vi serien B. Efter den hade det blivit ljust ute och vi stannade för att äta lite frukost.
Sedan fortsatte vi mot serien A, här blev det lite fler DNFer. Vi hittade platsen där den skulle vara, man såg det tydligt, och även om det var en klisterlapp på en sten så ville vi inte logga dom.. Vi hade ju inte hittat loggremsan att logga i.

Sedan fortsatte vi mot C men efter bara två stycken så kände vi att vi behövde köra till Inlandstrailen och ta den, så vi slapp ta den i mörker.
Vi tänkte väl inte direkt på att C var en liten powertrail men det var nog ändå bra att vi gjorde som vi gjorde för efter Inlandstrailen så åt vi på McDonalds och sedan var det mörkt.

Inlandstrailen var det bästa på dagen, den gav en ny energi till en efter att ha loggat Halmstads powertrail. Inlandstrailen var nämligen i ett mycket bra skick och var rolig att ta! Den var varierande och krävde lite mer av en, mycket bra jobbat med den Danne100 och Urzuz.

Sist av powertrailen blev alltså resten av C, därefter fortsatte vi mot Halmstad för att logga några som var där.

Halmstad Fältrittklubb blev den sista innan klockan slog om till ett nytt dygn.

Det blev ju tyvärr många copy paste loggar men det tar nog väldigt låg tid att logga så många utan att göra så.
Jag vill ändå tacka alla som lagt ut alla powertrails, det ligger ett enormt arbete bakom allihop.
Jag vill även tacka alla ägare av de geocache som inte ingick i powertrailen, men som loggades under dygnet! Väldigt fina allihop 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s